2015. január 5., hétfő

Visszatekintés!

A 2014-es esztendő véget ért, gyorsan tekintsük is át mi minden történt velünk az elmúlt ősz során!
Két versenysorozatban is elindultunk: a hagyományos Egyetemi Bajnokságban, illetve két év szünet után a Magyar Bajnokságra is beneveztünk. Az egyetemi fordulók során sikerült Debrecenben egy második helyet elcsípni a vendéglátók mögött, míg a Pécsre tervezett fordulót elmosta az eső – így tavaszra lett halasztva. 
A ’nagyok’ közt Kecskeméten a 8. helyet szereztük meg, Százhalombattán pedig a 6. helyre futottunk be. Utólag átgondolva jól döntöttünk, hogy belevágtunk: nagyon sok csapat nevezett, játékban színvonalas tornákon sikerült rész vennünk, ahol tanulhattunk. 
A hagyományokkal ellentétben viszont nem vonultunk téli pihenőre a jól sikerült évzáró bankett után. Az ünnepek közti szünetet kivéve decemberben kellemes kis futásokkal lazítottunk, és kedden, január 6-án már újra megcsodálhatjuk a pesti panorámát a Gellért-hegy tetejéről!

1 megjegyzés:

  1. �Thesis: Morrison tensions having a associated with an energetic public maintenance, access, as well as crafting on the private heritage a large number of currently have tried out in order to fail to remember, pay no attention to, and also try to make impersonal. https://imgur.com/a/1Fyj2ID https://imgur.com/a/MVrbZOj https://imgur.com/a/Ve8TQEZ https://imgur.com/a/mfJqsAA http://hlkhuo28h5.dip.jp http://8qx5t0juu3.dip.jp https://imgur.com/a/yQqSPQo

    VálaszTörlés